יום שני, 23 בספטמבר 2013

פילאס במילוי ירקות


מתכון שהוא בעצם לא מתכון אלא פטנט. קל להכנה, מרשים וטעים בטירוף. מעולה לאירוח חלבי עבור אלה שפחות אוהבים גבינה (לא אני :)), בעצם מתאים כתוספת לכל דבר. אין ספור רעיונות למילוי בהתאם למה שאוהבים. אני גיליתי שלקט ירקות להקפצה של סנפרוסט הולך כאן פשוט נהדר, כבר לא מדברת כמה זה מפשט את התהליכים של לשטוף, לקצוץ ולהרכיב תערובת הירקות... 
מצרכים:
אריזת בצק פילאס (או פילו לפי אותו הרעיון) - מופשר לפי ההוראות
אריזת לקט ירקות סיני להקפצה של סנפרוסט
1 בצל קצוץ
1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
תיבול: מלח, פלפל שחור
להברשה - 1 ביצה טרופה, שומשום
הכנה:
מכינים את הירקות - לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה. להפשיר את הירקות תחת זרם מים, לסנן ולהוסיף למחבת, לטגן ביחד כמה דקות. להוסיף רוטב צ'ילי ולתבל לפי הטעם.

לפרוס גליל של בצק פילאס ולחתוך לריבועים שווים. להבריש כל ריבוע בטיפונת שמן. להניח באמצע כף - שתיים מהמילוי, לקפל את הריבוע מהצדדים ולגלגל לסוג של אגרול.

להבריש בביצה ולפזר שומשום מעל. לאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.


2 תגובות: