יום שבת, 7 בספטמבר 2013

רוטב עגבניות "תוניסאי" לפסטה



מנה נפלאה, קלה להכנה וקלה לאכילה. על בסיס סנדוויץ' טוניסאי, רק בלי הטיגון, בלי שמן עמוק ובלי מאמץ.
לימון כבוש אפשר להכין לפי אחד המתכונים כאן 
מצרכים:
500 גר` פסטה קצרה
1 בצל קצוץ
1-2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
קופסה גדולה של טומיטנה - רוטב לבישול (570 גר`) או רסק עגבניות
חצי כוס מים רותחים
חצי לימון כבוש חתוך לחתיכות קטנות
2 קופסאות טונה מסוננות
זיתים ירוקים חתוכים
חצי כפית סוכר
תבלינים - מלח, פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה, רבע כפית סחוג
הכנה:
מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים עגבניות. מטגנים כמה דקות ביחד, מוסיפים רוטב עגבניות, תבלינים, מערבבים, מוסיפים מים. כשהרוטב רותח, מנמיכים את האש, מוסיפים טונה ולימון כבוש, בוחשים היטב לפירוק הטונה, מוסיפים זיתים. מבשלים כ-5 דקות נוספות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה